Selasa, 03 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Campursari Nurhana - NONONG Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am F Am
Am F Am
Am F C Am
Am F C Am

Am
Nonong sing nonong
F Am
sapa sing nduwe
Am
Nonong sing nonong
F Am
sing ayu dhewe

Am F
Nononge nambahi ayu
C Am
ayu ayu dhewe
Am F
Nononge nambahi manis
C Am
manis manis dhewe

Am
Nonong sing nonong
F Am
dudu bathuke
Am
Nonong sing nonong
F Am
larang regane

Am F
Nononge sing mesam-mesem
C Am
kabeh-kabeh kangen
Am F
Nononge yen ngguyu merem
C Am
kabeh-kabeh gelem

Am chords Campursari Nurhana - NONONG lyrics F
Dasar ayu tetep ayu
F Am
nadyan nonong tambah tambah ayu
Am F
Dasar manis tetep manis
F Am
nadyan nonong tambah manis

Am
Nonong sing nonong
F Am
ngendi omahe
Am
Nonong sing nonong
F Am
angel tandhinge

Am F
Sing nonong dudu bathuke,
C Am
adhuh-adhuh sayang
Am F
Sing nonong nyedhaka mrene
C Am
adhuh-adhuh sayang..

==Ulangi dari awal

==============

==============

Intro : Dm Bb Dm
Dm Bb Dm
Dm Bb F Dm
Dm Bb F Dm

Dm
Nonong sing nonong
Bb Dm
sapa sing nduwe
Dm
Nonong sing nonong
Bb Dm
sing ayu dhewe

Dm Bb
Nononge nambahi ayu
F Dm
ayu ayu dhewe
Dm Bb
Nononge nambahi manis
F Dm
manis manis dhewe

Dm
Nonong sing nonong
Bb Dm
dudu bathuke
Dm
Nonong sing nonong
Bb Dm
larang regane

Dm Bb
Nononge sing mesam-mesem
F Dm
kabeh-kabeh kangen
Dm Bb
Nononge yen ngguyu merem
F Dm
kabeh-kabeh gelem

lirik terjemahan arti indonesia Campursari Nurhana - NONONG download mp3 Dm Bb
Dasar ayu tetep ayu
Bb Dm
nadyan nonong tambah tambah ayu
Dm Bb
Dasar manis tetep manis
Bb Dm
nadyan nonong tambah manis

Dm
Nonong sing nonong
Bb Dm
ngendi omahe
Dm
Nonong sing nonong
Bb Dm
angel tandhinge

Dm Bb
Sing nonong dudu bathuke,
F Dm
adhuh-adhuh sayang
Dm Bb
Sing nonong nyedhaka mrene
F Dm
adhuh-adhuh sayang..

==Ulangi dari awal

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar